Terrabastall poètic

22/11/2016

 

Aquest diumenge passat, 20 de novembre (sí, 20-N!), vaig tenir l'honor de ser convidat pels components del grup Terrabastall Poètic, un autèntic moviment poètic que dinamitza de manera constant l'àmbit cultural reusenc. La Montse Farrés i l'Antoni Nomen són els que porten endavant aquesta meritòria tasca.

Aquesta vegada havien comptat amb la complicitat del rector de la parròquia de Crist Rei, Rafael Serra, amant de la poesia i de l'obra del gran degà de les lletres reusenques, Xavier Amorós, en particular.

Es va programar així un recital a la mateixa església de Crist Rei, sota el nom de Esgarrifances del vers/B, que aplegava una primera part amb lectures a càrrec de poetes locals, entre els quals em van fer l'homor de comptar-hi, i una segona amb recitat de poemes i proses de Xavier Amorós.

En la primera part vam actuar Arántzazu Fonts, Quim Basora, Montse Farrés i Raquel Estrada, a més de la meva intervenció, que va consistir en una selecció de poemes de "Besllums" (el conjunt que podeu veure en la pàgina de Descàrregues d'aquest web). Enmig de cada intervenció, introduïda per la sempre impecable presentadora de l'acte, la Dolors Quintana, un luxe: escoltar el saxo del gran Gerard Marsal.

 

La segona part va consistir en la lectura de poemes de Xavier Amorós, que ens va honorar amb la seva presència a tots, a càrrec de Rafael Serra -que va mostrar un talent com a rapsoda molt notable-, i de textos diversos del gran escriptor reusenc a càrrec de Ramon Llop, actor i mestre d'actors.

Una vetllada molt agradable que va concloure fins i tot amb l'ocasió de poder saludar personalment i rebre uns immerescuts elogis de Xavier Amorós.

 

 

Fotografies: Elena Giménez

 

Please reload

Posts Destacados

Col·lectiu d'Antiartistes

August 5, 2015

1/1
Please reload

Posts Recientes

March 19, 2019

September 30, 2018

September 28, 2018

April 20, 2018

Please reload

Búsqueda por etiquetas
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Síguenos

RRPP / T 914.123.456 / F 914.123.456 / info@misitio.com / © 2023 por RRPP.  Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now