top of page

EL RASTRE DEL PENITENT

El nou llibre, editat amb Ifeelbook Editors, ja és a les llibreries. Presentat el passat dia 25 de novembre de 2019 en públic al Centre de Lectura, ja el podeu comprar a llibreries i a diferents webs especialitzats.

El que diu la portada del llibre:

El llarg expedient judicial de Josep Amill, oficialment
mort en un accident de trànsit als darrers anys del
règim de Franco, arriba a les mans d’uns periodistes que
descobreixen un inquietant passat i moltes peces que
no encaixen. És El rastre del penitent, la tercera novel·la
d’Eduard López Mercadé, basada en fets reals, a la que
el lector es submergeix en un thriller inquietant que
l’atraparà des de la primera pàgina.

EL RASTRE DEL PENITENT_portada.jpg

TAVANNE, LES HISTÒRIES MARGINALS

El llibre que compila les històries "marginals" que ens narren distintes veus residents a l'espai mític d'una illa perduda en l'oceà Atlàntic on s'ha establert una resistent colònia de catalans.

Publicat per Ifeelbook Editors el març de 2018.

El que diu la coberta:

Tavanne és un espai imaginari, una petita illa enmig de l’Atlàntic. Aquestes històries marginals són les que van narrant-nos les diverses veus que s’entrecreuen als diferents relats que ens van fent desfilar per una geografia que a poc a poc se’ns va fent familiar, mentre ens endinsem en les vides dels personatges que transiten per aquests paratges i protagonitzen les històries que es van explicant. Històries i vides que, com ens defineix una de les veus narradores, pertanyen a   tres menes de persones: els que perduraven sempre i tothora, els que entraven i sortien contínuament, però mai romanien, i finalment els que  arribaven un dia, s’hi estaven una temporada i de sobte desapareixien com havien arribat. D’aquesta manera se’ns va revelant un delicat tapís format per les relacions que hi sorgeixen, aparentment fruit de l’atzar o de la improvisació. Eduard López Mercadé, un autor obsedit per la descoberta dels ritmes i interrelacions dels incomptables contactes que afaiçonen les vides dels éssers humans, ha volgut construir aquí un espai que, sent diferent a tots els altres, ens recordi inevitablement a tots els que hàgim pogut conèixer

DIBUIXANT REUS
AMB TERESA LLORACH

"Dibuixant Reus" és un projecte que arrencava el 2014, en col·laboració amb l'aquarel·lista reusenca Teresa Llorach, que havia dibuixat més de 400 imatges de la nostra ciutat. Jo poso els textos que acompanyen el llibre que s'edita en forma de carnet de viatge, i l'Elisabeth Tort posa el disseny i el seu impuls. Cossetània edicions el publica.

El projecte ha culminat el setembre de 2017 gràcies a una campanya de micromecenatge que duta a terme a Quòrum llibres, i al suport d'altres patrocinadors com Vermuts Miró Andreu Pintaluba, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus.

Es va presentar al Palau Bofarull de Reus el dia 28 de setembre de 2017.

Pàgina a Facebook

Presentació a Canal Reus TV

Entrevista a Canal Reus

Publicat l'octubre de 2014 per Ifeelbook Editors (Palma de Mallorca), es pot descriure com un conjunt de vint relats interdependents o una novel·la amb històries independents.

 

El que diu la coberta:

'Interseccions' és un cantant líric, una periodista que comença, un futbolista retirat, dos amants furtius, personatges que deambulen impulsats per la inèrcia de viure fins que es troben en punts inesperats, petites interseccions, on els esperen preguntes sense resposta, profundes ferides que no es tanquen.

'Interseccions' és una magistral barreja de personatges solitaris, de mons que acaben i que s’esbuquen escombrats pel vent de l’existència i d’altres que sorgeixen amb la força de l’erupció d’un volcà, constatant el flux inesgotable i la infinitud de combinacions possibles de la vida, on l’atzar esdevé vertader protagonista.

Eduard López Mercadé (Reus, 1961) aconsegueix que el lector s’observi a través d’un mirall i analitza, utilitzant una prosa neta i d’un profund lirisme, els grans temes que sempre han inquietat l’home, com l’amor, la solitud o el perquè de la vida

INTERSECCIONS
bottom of page