top of page
SAFAREIG POÈTIC
LLIBRES DIGITALS
BIBLIORELATS

Projecte de recitals poètics en viu que deu al seu nom a la seva primera seu estable, al Portal de Catalunya, espai molt atractiu situat al cor del nucli antic de Reus, amb una safareig antic de gran bellesa.

Prové de les jams poètiques, un projecte que neix de l'Any Vinyoli, i les jams promogudes per Pep Solà i Mònica de Dalmau, que es van celebrar arreu del món, bàsicament el mes de novembre de 2014. La participació activa d'un important nucli de bojos per la poesia del Baix Camp i territoris propers em van fer pensar que podia establir una plataforma estable de jams al voltant de la poesia a la ciutat de Reus.

Primer al Teïna, després al Portal de Catalunya,  a l'Orfeó Reusenc, la Sala Santa Llúcia, i actualment al Racó de La Palma, la fórmula és tan senzilla com la trobada en un ambient distès i agradable dins un local públic, per efectuar declamació espontània de poesia, pròpia o d'altres autors. 

Amb les mínimes normes possibles!

També organitza i participa en tota mena d'actes (presentacions de llibres, performnaces, espectacles) que giren al voltant de la poesia.

 

Ressenyes dels precedents

 

Seguiu-lo al Facebook

i la revista a Issuu i Joomag

TAVANNE

Tavanne és el projecte narratiu sobre un espai mític, una illa aproximadament caribenya amb una important colònia catalana.

Consta de diversos blocs (conjunts de relats, novel·les, etc).

 

Per saber-ne més

EL VESTIT NEGRE

 

Un llibre digital que combina les imatges i textos de 38 creadors sota el motiu d'un vestit negre, conformant una cadena sense principi ni fi (o on principi i fi s'uneixen).

Coordinat per la Lena Paüls i jo mateix.

Publicat a Issuu.

Notícies prèvies de la presentació:

Diari de Tarragona

Pont d'Enseula

Entrevista a "Vols venir a la meva barca?"

Vegeu la notícia de la presentació al blog

i al blog de la Lena Paüls

LA MUSA DE LA FRESCOR

Llibre digital coordinat per la Lena Paüls. Textos de 14 autors sobre pintura de Pérez Oliván

Publicat a Issuu

Notícia al blog de la Lena Paüls

SI SÓN ROSES FLORIRAN

Nova mostra de la compenetració de la Lena Paüls amb el Pérez Oliván, amb textos de 16 autors inspirats en una nova obra d'aquest pintor. En ple confinament originat per la pandèmia del coronavirus, publicat en abril de 2020.

Publicat a Issuu

"El gat i la rata". Conte seleccionat al concurs organitzat per Reusenques de lletres.

Els textos seleccionats han estat editats per Arola Editors en format de llibre tradicional. Es va presentar a Barcelona, en la Setmana del LLibre en Català, el 8 de setembre de 2015.

Accediu a una crònica de la Lena Paüls

A Reus es va presentar el 23 de setembre. Heus aquí la crònica de Lena Paüls. Hi podreu descarregar el text de la meravellosa presentació d'Antònia Farré.

QUEDEM AL ZURICH?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El llibre creat per 33 habitants de la catosfera publicat en micromecenatge a la plataforma Quòrum

Hi participo amb tres contes i un poema.

El vam presentar al Cafè Zurich, l'emblemàtic espai que serveix d'excusa per aquesta veritable desvirtualització de la catosfera. El 3 de setembre. La crònica d'una de les grans promotores del projecte, Gemma Barberan al blog Truquem al gegant del Pi

 Altres cròniques al raconet de Sa Lluna, aquí

 

I la meva

BLOGS COMPARTITS

Roda el món i torna al bloc. El blog de les trobades virtuals i desvirtualitzades entre bloguers

 

Itineràncies poètiques. Blog de creació col·lectiva de poesia mantingut per Carme Rosanas

REVISTA LEMÚRIA
 

Revista digital i web de pensament social i animació cultural creats pels bloguers Marta F. Soldado i Jordi Sunyer, que vaig dirigir en la seva darrera època

 

Consulteu-la

Revista editada des del voluntariat per l’Associació Cultural Valors, entitat sense ànim de lucre amb seu a Mataró. Revista especialitzada en la reflexió entorn els valors humans i l’actualitat vista des d’aquest prisma

Hi he publicat contes regularment. Vegeu-los aquí

REVISTA VALORS
bottom of page