top of page
INTERSECCIONS, EL LLIBRE

Publicat l'octubre de 2014 per Ifeelbook Editors (Palma de Mallorca), es pot descriure com un conjunt de vint relats interdependents o una novel·la amb històries independents.

 

El que diu la coberta:

'Interseccions' és un cantant líric, una periodista que comença, un futbolista retirat, dos amants furtius, personatges que deambulen impulsats per la inèrcia de viure fins que es troben en punts inesperats, petites interseccions, on els esperen preguntes sense resposta, profundes ferides que no es tanquen.

'Interseccions' és una magistral barreja de personatges solitaris, de mons que acaben i que s’esbuquen escombrats pel vent de l’existència i d’altres que sorgeixen amb la força de l’erupció d’un volcà, constatant el flux inesgotable i la infinitud de combinacions possibles de la vida, on l’atzar esdevé vertader protagonista.

Eduard López Mercadé (Reus, 1961) aconsegueix que el lector s’observi a través d’un mirall i analitza, utilitzant una prosa neta i d’un profund lirisme, els grans temes que sempre han inquietat l’home, com l’amor, la solitud o el perquè de la vida

Compra'l aquí

INTERSECCIONS
IFEELBOOK EDITORS
RESSENYES

1 any d'Interseccions al blog d'Ifeelbook  (15/10/2015)

El dia 1 d’octubre ha fet un any de la publicació de l’obra Interseccions, de l’autor reusenc Eduard López Mercadé, i la seva presentació a Reus, al Centre de Lectura.

Per a nosaltres, una petita editorial mallorquina com , fer la primera presentació d’una obra fora de Mallorca va ser tot un esdeveniment.

Interseccions va ser la primera obra que decidírem que havíem de publicar quan encara no havíem nascut com a editorial. L’havíem de publicar perquè la seva primera lectura, simplement, ens va captivar. Recordo els correus electrònics d’Eduard estranyant-se perquè no trobava informació sobre nosaltres. Era fàcil, tal com li vam dir més tard, Ifeelbook encara no havia nascut.

 

Llegiu tot l'article de Josep M. Pijuan

 

Ignasi Revés: Presentació a Reus (2/10/2014)

 

Interseccions és un llibre de relleus, una cursa de relleus. Els personatges de cada historia tenen un vincleamb la historia d’abans i la de després. Els personatges es passen el testimoni de l’un a l’altre, en una cursa de vint capítols que dóna la volta a l’estadi del llibre. 

llegiu-la  completa

 

Antoni Serra, "Última hora" (2/11/2014):

 

(...) narrativa sensual, donde el amor, la pasión, la fuerza vivencial -a veces envuelta por un cierto sentido crítivo- de sus personajes se pierde en un mundo de transformaciones sublimes. ¿Novela?, quizás. ¿Relatos cortos?, también, es posible (...)  llegiu-la completa

 

Sandra D. Roig, entrevista a Lo Càntich Núm. 25, desembre 2014):

 

Interseccions és un compendi de vint relats escrits en una excelsa prosa, diria que poètica fins i tot, on algunes vegades el lector ha de tancar el llibre per admirar la bellesa de les paraules. 

     Eduard López Mercadé ha escrit un llibre que es va confegint amb el llegat del capítol anterior, on els personatges es van rellevant per confegir les seves petites grans històries, unes històries que conviden a la reflexió intima mentre observes per la finestra cada una de les vides que componen el llibre. Personatges quotidians amb l'ombra dels fantasmes interiors que lluiten les seves batalles sense defallir en l'intent de viure. De totes les edats i gènere es van passant la torxa il·luminada per mostrar-te un nou bocí de llum.

 

llegiu l'entrevista completa 

 

PRESENTACIONS
bottom of page