top of page

Presentació dels autors locals 2014-2015


Per segon any consecutiu vaig tenir l'honor de participar en la presentació de les novetats dels autors locals que organitza com cada any la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, sota la direcció sempre afable de la Cristina Garreta.

Enguany només tenia una coparticipació en dos projectes col·lectius, un d'arrel local, el llibre de les Reusenques de Lletres "Bibliorelats", i l'altre el projecte bloguer "Quedem al Zurich?", en què vaig tenir el plaer de col·laborar estretament amb la Gemma Barberan i la Sílvia Teulats.

Així, a la foto de família dels autors, em vaig colar amb els "Bibliorelats" a la mà, al costat de diverses reusenques de lletres, que també presentaven el llibre "14 vermuts".

La vetllada va ser deliciosa, ja que a més de trobar bons amics com l'Ignasi Revés, amb les seves "Històries de mar", les mateixes reusenques, el Dani Alba i la Fina Veciana, el Josephuguet i d'altres, vam poder presenciar l'ameníssima presentació que va anar a càrrec de les Artistes Locals (Irene Benavent, Georgina Llauradó i Alba Aluja), un grup que va creixent dia a dia en activitat i creativitat.

Posts Destacados
Posts Recientes
Búsqueda por etiquetas
Síguenos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page