top of page

Presentació de "Tavanne, les històries marginals"


Miquel Horrach, d'Ifeelbook Editors, durant la presentació

El passat dimecres dia 21, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, vaig presentar el llibre "Tavanne, les històries marginals", la meva recopilació personal dels relats que havia publicat en diferents espais de la xarxa fa uns anys, i que es refereixen a aquest espai mític o imaginari que forma part d'un projecte encara en construcció (i que podeu consultar a la pàgina Projectes d'aquest web, o directament al web de Tavanne).

La presentació va tenir lloc a un espai privilegiat, la Sala Santa Llúcia, de Reus, que ens va obrir molt acollidorament les portes, i ens va permetre acabar l'acte amb un refrigeri a la cafeteria, amb l'aportació d'un espònsor , Vinos Elegido.

Em van acompanyar per a l'ocasió els meus editors, Ifeelbook, amb els infatigables i sempre extraordinàriament amables Miquel Horrach i Josep M. Pijuan, vinguts expressament de Palma, i quatre companys i amics que van fer les lectures d'alguns dels textos de Tavanne preparats per a l'ocasió: Carme Simó, Antònia Farré, Jordi Salvadó i Pep Macaya. Dir lectura és minimitzar molt la seva tasca, que va arribar a una autèntica dramatització que van enriquir ells mateixos aportant idees i la coordinació.

A tos els que he esmentat, moltes gràcies, com també a tots els assistent que em van voler acompanyar en el dia en què es complia un somni de molts anys: que Tavanne es materialitzés i cobrés vida, en el paper i en les veus dels qui van representar aquesta tria (que he de dir que inclou textos descartats en el volum editat i publicat).

Ara Tavanne queda en les mans i els caps dels lectors que vulguin endinsar-s'hi en el seu petit laberint d'històries que conformen, en els seus marges i giragonses, una part de la història, petita o gran, d'aquest país fruit de la meva imaginació.

Antònia Farré, Jordi Salvadó, Pep Macaya i Carme Simó, les veus que van dotar de vida els personatges de Tavanne

Fotografies: Aleida López

Posts Destacados
Posts Recientes
Búsqueda por etiquetas
Síguenos
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page